Κεραμοσκεπης

Κεραμοσκεπης

Η DIMAS σας προτείνει τα ολοκληρωμένα συστήματα της για κεραμοσκεπή, τα οποία συνδυάζουν την άψογη ποιότητα, την υψηλή απόδοση, την ευκολία στην εγκατάσταση και αποτελούν την καλύτερη λύση για εξοικονόμηση ενέργειας.

Κατασκευάζονται από υλικά άριστης ποιότητας, ακολουθώντας σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008, και φέρουν όλα τα πιστοποιητικά και τις εκθέσεις δοκιμών που υπογράφουν την ποιότητά τους.

Κατάλληλα για οικιακή χρήση, επιτυγχάνουν μεγάλη ταχύτητα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, εξοικονομώντας ενέργεια καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ακόμα και σε περιοχές με μικρή ηλιοφάνεια, λόγω της επιλεκτικής συλλεκτικής τους επιφάνειας.

Η εγκατάσταση τους σε κάθε είδους κεραμοσκεπή  μπορεί να γίνει με μεγάλη ευκολία με το ηλεκτροστατικά βαμμένο κιτ βάσης στήριξης, το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση του ηλιακού χωρίς τρύπημα ή σπάσιμο των κεραμιδιών (κι επομένως χωρίς να επηρεάζει την στεγανότητα της κεραμοσκεπής) και τοποθέτηση του συλλέκτη στη βάση με ενσωματωμένα κινητά στηρίγματα.

Η γκάμα περιλαμβάνει 3 διαθέσιμους τύπους 120-160-200 lt , συνδυασμένους με συλλέκτες επιλεκτικής επιφάνειας διαστάσεων 1.75 – 2.30 – 2.75 m2, είτε οριζόντιους είτε κάθετους, δίνοντας έτσι μεγαλύτερη ευελιξία σε δύσκολες χωροταξικά περιπτώσεις.