Η Eταιρια

Η DIMAS είναι μια κατασκευαστική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ηλιακής ενέργειας από το 1979. Πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή των ηλιακών συστημάτων, αναπτύσσει συνεχώς την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της και γνωρίζει αναγνώριση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μέσα από πείρα πολλών ετών και ανεπτυγμένου επιπέδου γνώσεων, η DIMAS στοχεύει σε οργανωμένη ανάπτυξη, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, ώστε να προσφέρει οικονομικές λύσεις με τεράστια πλεονεκτήματα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Ολοκληρωμένα ηλιακά συστήματα, ηλιακοί συλλέκτες, απορροφητές κάθε είδους και βάσεις στήριξης με τα υλικά σύνδεσης των συστημάτων είναι τα αντικείμενα έρευνας και κατασκευής. Πιστοποιημένα κατά SOLAR KEYMARK και SRCC, δοκιμασμένα ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες είναι ικανά να καλύψουν τον πιο απαιτητικό πελάτη.
Με το πιο ανταγωνιστικό δίκτυο πωλήσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό, είναι γνωστή ως ο πιο δυνατός έλληνας κατασκευαστής ηλιακών συστημάτων. Η DIMAS από το 1998 συνεργάζεται με εταιρίες σε όλες της χώρες της Ευρώπης, ενώ σταδιακά αναπτύσσει το δικό της δίκτυο πωλήσεων σε USA, Μέση Ανατολή, Βόρειο Αφρική, χώρες της Ασίας και Αυστραλία. Επενδύουμε στη συνεργασία, εισχωρούμε σε μελλοντικές αγορές και τεχνολογίες της ηλιακής ενέργειας με σκοπό την υγιή ανάπτυξη.
Αφοσίωση, εργατικότητα, κοινωνικό συμφέρον, περιβαλλοντική ευαισθησία είναι λέξεις που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της DIMAS, μια εταιρία που προσφέρει ποιότητα και λύσεις στην καθημερινότητά σας .

Επενδύστε στο μέλλον!

Ισολογισμός 2014

epan logos