Επενδύστε στο μέλλον!

Η ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε. είναι μία κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της ηλιακής ενέργειας από το 1979. Ως πρωτοπόρος στο σχεδιασμό και την κατασκευή ηλιακών συστημάτων, αναπτύσσει συνεχώς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, τα οποία είναι ευρέως γνωστά και καθιερωμένα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσα από την πολυετή εμπειρία και το υψηλό επίπεδο γνώσεων και δεξιοτήτων, ηΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε.στοχεύει στην ανάπτυξη της οργανωμένης παραγωγής, με πιστοποίησηISO 9001: 2015, προκειμένου να παρέχει οικονομικά αποδοτικές λύσεις με τεράστια οφέλη για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον.
Ολοκληρωμένα ηλιακά συστήματα, συλλέκτες, απορροφητές, strips, βάσεις και υλικά στήριξης αποτελούν αντικείμενο έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής. Με πιστοποίηση από το SOLARKEYMARK και το SRCC, δοκιμασμένα ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις μεγαλύτερες απαιτήσεις σας.
Με το πιο ανταγωνιστικό δίκτυο πωλήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχει καθιερωθεί ως η πιο ισχυρή Ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ηλιακών συστημάτων. Από το 1998 συνεργάζεται με εταιρείες σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, ενώ αναπτύσσει σταδιακά το δικό της δίκτυο πωλήσεων στις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, τη ΒόρειαΑφρική, τη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία. Επενδύοντας σε ισχυρές συνεργασίες, επεκτείνεται στις μελλοντικές αγορές με νέες τεχνολογίες ηλιακής ενέργειας για συνεχή ανάπτυξη.
Η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά, το δημόσιο συμφέρον και η περιβαλλοντική ευαισθησία είναι αξίες που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε., μιας εταιρείας που προσφέρει υψηλής ποιότητας λύσεις ηλιακής ενέργειας για την καθημερινότητά σας.