Κάθε πρωί ξεκινάμε την εργασία μας σκεπτόμενοι από που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε γράφοντας την ποιότητα του οργανισμού με 5Α, Αγάπη – Αμοιβαίο όφελος – Αρμονία – Αξιοπιστία – Αγάπη.

The one of the two founders of Dimas SA, Εvagelos Dimas
Κωνσταντίνος Δήμας
Ιδρυτής

Ξεκινήσαμε αυτήν την εταιρεία που αναμενόταν να προκαλέσει και να αμφισβητηθεί, με πρόθεση να δημιουργήσουμε εναλλακτικές λύσεις, που έχουν μεγάλη σημασία για τους πελάτες μας και βοηθούν στη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος.

The one of the two founders of Dimas SA, Kostas Dimas
Ευάγγελος Δήμας
Ιδρυτής

Η ιδέα γεννήθηκε από το 1977 από τον Κωνσταντίνο Δήμα, μηχανικό εμπορικού ναυτικού και το 1979 μαζί με τον αδελφό του Ευάγγελο Δήμα, μηχανουργό, συστήθηκαν στην ελεύθερη αγορά με βάση το Αργός Αργολίδας, με αποστολή την κατασκευή και εμπορία ηλιακών θερμοσίφωνων.

Και οι δύο πολυταξιδεμένοι, αναγνώρισαν την ανάγκη παροχής ζεστού νερού σε σπίτια, εκμεταλλευόμενοι το άφθονο ηλιακό φως στη γενέτειρά τους Άργος στην περιοχή της Αργολίδας, σε περίοδο που το ηλεκτρικό ρεύμα ήταν σε υψηλές τιμές. Αφού δημιούργησαν ένα μικρό κατάστημα για να αναπτύξουν και να δοκιμάσουν τις πρώτες τους ιδέες, το πρώτο πλήρες ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού, πωλήθηκε δύο χρόνια αργότερα. Η ανταπόκριση της αγοράς ήταν συντριπτική με συνεχή ανάπτυξη για σχεδόν μισό αιώνα, όπου δημιούργησε τη ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε. που γνωρίζουμε σήμερα. Ο Κωνσταντίνος και ο Βαγγέλης συνεχίζουν να παρέχουν έμπνευση και συμβουλές στην εταιρεία, αφού το πάθος τους γι’ αυτό που κάνουμε παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

Για σχεδόν μισό αιώνα η ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε πρωτοστατεί στην ελληνική αγορά, έχοντας ηγετική παρουσία, παγκοσμίως. Η ανάπτυξη και η κατασκευή προϊόντων συνεχίζει να επικεντρώνεται στα προϊόντα ηλιακής θερμικής ενέργειας.

Οι υπερσύγχρονες διαδικασίες παραγωγής μας και οι αποτελεσματικές τεχνικές παραγωγής, επιτρέπουν στην εταιρεία μας να προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει,  ολοκληρωμένα θερμοσιφωνικά συστήματα, ηλιακούς συλλέκτες, απορροφητές, δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού, βάσεις και υλικά σύνδεσης.

Πρωτοπόροι στον σχεδιασμό, αναπτύσσουμε καινοτόμες διαδικασίες με σκοπό την συνεχή βελτίωση της ποιότητας και αποτελεσματικότητας του οργανισμού και των προϊόντων μας. Στοχεύουμε σε οργανωμένη ανάπτυξη, πιστοποιημένη σύμφωνα με τα διεθνή βιομηχανικά Standards, όπως ISO9001, SOLAR KEYMARK, SRCC, SASO, DCL, ώστε να προσφέρουμε οικονομικές λύσεις με τεράστια πλεονεκτήματα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Επενδύουμε στις συνεργασίες με οργανισμούς εταιρικούς και ακαδημαϊκούς, ώστε να συμμετέχουμε σε τεχνολογίες και μελλοντικές αγορές της ηλιακής ενέργειας, με σκοπό την υγιή ανάπτυξη.

Αφιερωμένοι στην παραγωγή και ανάπτυξη συστημάτων ηλιακής ενέργειας τα τελευταία 44 χρόνια, δεσμευόμαστε πλήρως να καταπολεμήσουμε την απειλή της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζοντας έναν κόσμο χαμηλών εκπομπών άνθρακα που τροφοδοτείται από την ελεύθερη ενέργεια που παρέχεται άφθονη από τον ήλιο.

Τάσος Δήμας

CEO

Corporate Information

Registration Information

Legal Name

Trade Name

Address

Telephone

Fax

Web Page

Εmail

Employee Size
(Range)

Export

Import

Data Collection Year

Dimas SA Producer of Solar Products and Energy Solutions

Dimas Solar

2nd km Argos-Nafplio
21200, Argos, Greece

+30 27510 20920-2

+30 27510 62671

dimas-solar.gr


130

Yes

Yes

2022

Line of Business

SIC Codes (Indicatively)

Year of Registration

Registration Number

Legal Representative

One Stop shop in solar thermosiphon systems manufacturing and subcontracting. Activities cover the entire spectrum of operations - raw material to end product, with integrated Design - Cutting - Forming - Machining - Welding - Coating - Assemble - Printing - Packaging - Testing - Transportation solutions.
Import, export and trade of raw materials.
Our product range includes more than 89 different item types, such as:

- Solar collectors
- Thermosiphon tanks
- Mounting structures
- Accessories kits
- Solar absorbers & strips
- Complete thermosiphon solutions


84191900, 84199085, 84191200

1979

EL094377510

Mr. Anastasios Dimas

Η Εταιρεία

Πληροφορίες μητρώου

Επωνυμία

Διακριτικός τίτλος

Διεύθυνση

Τηλέφωνο

Fax

Ιστοσελίδα

Εmail

Αριθμός υπαλλήλων
(Εύρος)

Εξαγωγές

Εισαγωγές

Έτος συλλογής δεδομένων

Δήμας Α.Ε.Β.Ε. - Παραγωγή ηλιακών θερμοσιφωνικών συστημάτων

Dimas Solar

2ο χλμ. Άργους-Ναυπλίου
21200, Άργος, Ελλάδα

+30 27510 20920-2

+30 27510 62671

dimas-solar.gr


130

Ναι

Ναι

2022

Τομέας δραστηριότητας

Δασμολογικοί κωδικοί (ενδεικτικά)

Έτος ίδρυσης

ΑΦΜ

Νομικός Εκπρόσωπος

Εταιρία σταθμός στην κατασκευή και υπεργολαβία ηλιακών θερμοσιφωνικών συστημάτων. Οι δραστηριότητες καλύπτουν όλο το φάσμα των εργασιών από την πρώτη ύλη έως το τελικό προϊόν, με ολοκληρωμένες λύσεις, όπως Σχεδιασμός - Κοπή - Μορφοποίηση - Μηχανική - Συγκόλληση – Επίστρωση - Συναρμολόγηση - Εκτύπωση - Συσκευασία - Έλεγχος - Μεταφορές.
Εισαγωγές, εξαγωγές και εμπόριο πρώτων υλών.
Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει περισσότερους από 89 διαφορετικούς τύπους ειδών, όπως:

- Ηλιακούς συλλέκτες
- Θερμοσιφωνικά δοχεία
- Βάσεις στήριξης
- Υλικά σύνδεσης
- Ηλιακούς απορροφητές & strips
- Ολοκληρωμένα θερμοσιφωνικά συστήματα


84191900, 84199085, 84191200

1979

094377510

κ. Αναστάσιος Δήμας